Tegenwoordig is het altijd handig een detacheringsbureau achter de hand te hebben met name in de keuken omdat zoals u weet de koks tegenwoordig schaars zijn (vooral goede koks).

Een kok inhuren op het moment dat het nodig is kan ook al heel moeilijk zijn er moeten tegenwoordig aan veel regels worden voldaan om alles goed geregeld te hebben. het is dus verstandig om dit allemaal al geregeld te hebben wanneer u een kok nodig gaat hebben.

Personeel missen kan heel plotseling komen door ziekte, maar ook vakantie en beëindiging van een contract kunnen ook vaak een rede zijn dat u even wat meer ondersteuning nodig heeft in de keuken. Als alles goed geregeld is kunnen wij snel schakelen en u en uw bedrijf uit de brand helpen.

U betaald immers pas voor een kok wanneer hij bij u aan het werk is, u heeft dus gratis personeel achter de hand tot u het nodig heeft.

Wat u kan verwachten van ons en onze koks.

Bij het inhuren van een zelfstandig werkend kok maken wij een selectie van koks bij u in de buurt zo dicht bij als mogelijk om reiskosten te besparen, is dit op het moment van aanvragen niet mogelijk dan contacten wij u later wanneer er een kok beschikbaar is die dichterbij woont. wij laten een beperkt aantal koks bij u werken zodat ze bij u in de keuken een routine kunnen aanleren en na een aantal keer bij u gewerkt te hebben kunnen ze meedraaien op het niveau van uw eigen personeel.

Voor de toekomst is dit heel erg gunstig, het is een eerlijke en goede investering voor uw bedrijf omdat de koks slechts eenmaal ingewerkt hoeven te worden en deze koks zullen in lengte van jaren bij u bedrijf terug keren en op het moment van binnenkomst direct aan de slag kunnen omdat ze u bedrijf kennen.Hierdoor is uw bedrijf productiever en verandert er kwalitatief in uw bedrijf niets wanneer er een kok uitvalt, ook wanneer u een klein bedrijf heeft waar u maar met een of 2 koks werkt is dit heel erg gunstig. uw klanten krijgen de zelfde kwaliteit die ze bij uw bedrijf gewent zijn.

Ook garanderen wij dat de koks die bij u over de vloer komen in het bezit zijn van vakdiploma’s, ervaring en verantwoordelijkheidsgevoel.